top of page
Interieuradvies schetsen_eethoek_edited_edited_edited_edited.png

Nieuwbouwhuis

Plaats: Meerstad

"Groen, beige en terra geven een warme en natuurlijke uitstraling"

Dit interieurontwerp is gemaakt voor een huis in aanbouw. Je ziet hieronder schetsen van het interieurontwerp, een moodboard en shoplist.

 

Het kleurenschema is gebaseerd op groen als hoofdkleur. Dit was een wens van de klant. Het groen is gecombineerd met zacht zand en terra als aanvullende kleuren. Deze kleuren zorgen voor een rustgevende en natuurlijke uitstraling.

 

Een eiken visgraatvloer is opgenomen in het advies. Deze vloer voegt warmte en karakter toe aan het interieur. Een zwarte keuken met kookeiland bevindt zicht aan de voorkant van de woning. Groen komt terug in de keuken in de handgemaakte tegels in de koffiehoek. De erker bij de keuken wordt een knusse zithoek met een op maat gemaakt bankje.  Het biedt een perfecte plek om te ontspannen, te lezen en te genieten van het uitzicht.

 

De eetkamer bevindt zich centraal in de ruimte en heeft een ovale eettafel met tegen de muur een eettafelbank. Dit is ruimte besparend en zorgt voor voldoende doorloop ruimt langs de eethoek. De tafel heeft een zwart ovaal houten blad, die overeenkomt met de kleur van de keuken.

In de woonkamer is een ruime hoekbank in naturel kleur de blikvanger voor een groene muur. De terra kleur komt terug in de fauteuil, kussen en accesoires. Voor het behang aansluitend bij het kleurenpalet staat een kastenwand met met tv-meubel. De kast vormt de afscheiding van de eethoek.

bottom of page