top of page

Kleur in huis

Plaats:

Meerstad

De klant wilde nieuwe meubels in de woonkamer. Ze wilden een plan waarin de meubels afgestemd zijn op elkaar en het kleurgebruik. De wens was meer warmte en eenheid toevoegen aan hun interieur, evenals het behouden van bepaalde bestaande elementen zoals de groene muur in de woonkamer, de eettafel en de eetkamerstoelen.


Om warmte toe te voegen aan het interieur hebben alle voorheen witte muren een naturel kleur gekregen met roze ondertoon. Daarnaast zijn wollige vloerkleden neergelegd, die niet alleen zorgen voor comfort onder de voeten, maar ook textuur en warmte aan de ruimte toevoegen. Het groene linnenlook behang op de schouw verbindt de woonkamer met de eetkamer en keuken.


Een belangrijk element in het nieuwe interieur is de beige bank, die een neutrale en rustige basis biedt voor de rest van de inrichting. De roze eetkamerstoelen die al aanwezig waren, werden geïntegreerd in het ontwerp om eenheid te creëren. Roze en groen is vervolgens herhaald in andere delen van de woonkamer, zoals kussens, bijzettafel en accessoires.


Bij de schouw, die fungeert als een centraal punt in de woonkamer, is een knusse hoek gecreëerd met een groene fauteuil. Deze fauteuil biedt niet alleen een comfortabele zitplek, maar benadrukt ook de groene elementen in de ruimte, waardoor de eenheid en harmonie van het interieur verder worden versterkt.

bottom of page