top of page

Kleurrijk herenhuis

Plaats:

Groningen

In dit prachtige herenhuis, komen kleurrijk design en authentieke details samen tot een levendig interieur. Bij dit interieurproject is met veel zorg en aandacht de originele kenmerken van het herenhuis behouden en gecombineerd met eigentijdse elementen, zoals de kamerhoge kasten die de woonkamer en eetkamer opdelen.


Om een eigentijdse twist aan het interieur te geven, is gekozen voor een gedurfde en kleurrijke aanpak. De muren in de nis bij de achterpui heeft een gouden behang gekregen, die door de lichtval op het behang extra goed tot zijn recht komt. In de woonkamer is de schouw behangen met een opvallende print dat een speels contrast vormt met de traditionele schouw. Deze gedurfde keuzes geven de ruimte een gevoel van levendigheid en energie.


De roze kleur fungeert als een verbindend element door het hele herenhuis. Van zachte roze kussens op de bank tot elegante roze accenten in de slaapkamer, deze kleur voegt een vleugje warmte toe aan elke ruimte.


Planten brengen een interieur tot leven. Kamerplanten zijn zo geplaatst om de ruimte op te frissen en een vleugje natuur naar binnen te brengen. 

bottom of page