top of page

Nieuwbouwhuis

Plaats:

Meerstad

Dit interieurontwerp is gemaakt voor een huis in aanbouw. Je ziet hieronder schetsen van het interieurontwerp, een moodboard en shoplist.


Het kleurenschema is gebaseerd op groen als hoofdkleur. Dit was een wens van de klant. Het groen is gecombineerd met zacht zand en terra als aanvullende kleuren. Deze kleuren zorgen voor een rustgevende en natuurlijke uitstraling.


Voor de vloer hebben we gekozen voor een prachtige eiken visgraatvloer. Deze vloer voegt warmte en karakter toe aan het interieur. De natuurlijke houttinten sluiten mooi aan bij de aardetinten van het kleurenpalet en zorgen voor een tijdloze uitstraling. De keuken is ontworpen met een modern en functioneel kookeiland. De keukenfronten zijn zwart gecombineerd met een zandkleurig werkblad. Het zwart voegt contrast toe aan het overwegend lichte kleurenschema. Het groen komt terug in de keuken in de handgemaakte tegels in de koffiehoek.


De eetkamer bevindt zich centraal in de ruimte en heeft een ovale eettafel met tegen de muur een eettafelbank. Dit is ruimte besparend en  zorgt voor voldoende doorloop ruimt langs de eethoek. De tafel heeft een zwart ovaal houten blad, die overeenkomt met de kleur van de keuken.


De erker aan de voorkant van het huis wordt getransformeerd tot een knusse zithoek met een op maat gemaakt bankje. Dit bankje wordt bekleed met een groene stof, die een warm en comfortabel gevoel geeft. Het biedt een perfecte plek om te ontspannen, te lezen en te genieten van het uitzicht naar buiten.


Om een gevoel van samenhang te creëren, zijn zwarte accenten door het hele interieur verweven. Denk aan verlichtings en woonaccessoires in zwart. Dit helpt om een gevoel van balans en continuïteit in het ontwerp te behouden.

bottom of page