top of page

Stoere familiewoning

Plaats:

Groningen

Ze woonden anderhalf jaar in hun nieuwe woning. Een basis was gekozen, zoals een gietvloer, een zwarte keuken, de zwart met roze flamingo aan de muur en de eettafel bank. Ze misten eenheid, wilden nieuwe meubels en een afscheiding tussen de woonkamer en keuken.


Het kleurenpalet bestaat uit zandtinten, zwart en roze. Het zandkleurige met zwarte print behang vormt de basis, terwijl de zwarte keuken een mooi contrast biedt. Roze wordt als accentkleur gebruikt in woonaccessoires zoals kussens, vazen en het kunstwerk, waardoor de ruimte een vleugje kleur krijgt.


Met een roomdivider op maat gemaakt van eiken is een scheiding gemaakt tussen de keuken de woonkamer. Deze houten roomdivider geeft een natuurlijk uitstraling en de ruimte is visueel verdeeld zonder deze te verkleinen. De ovale eikenhouten eettafel met een natuurlijke afwerking is het centrale punt van de eetruimte.  De salontafel in de woonkamer heeft een vergelijkbaar houten ontwerp, waardoor er een verbinding tussen de twee ruimtes ontstaat.


Een zacht en dik wollen vloerkleed met een neutrale tint ligt onder de salontafel en de zithoek. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar voegt ook textuur en warmte toe aan de vloer. De hoekbank met lichte zandkleur sluit hier mooi op aan.

bottom of page