top of page

Verbouwde woning

Plaats:

Harkstede

Dit is het resultaat van het interieuradvies voor de klant die de benedenverdieping ging verbouwen.

De keuken is getransformeerd tot het middelpunt van de ruimte. Er is gekozen voor een ruime leefkeuken met groot kookeiland met zwarte fronten met een marmeren aanrechtblad. Deze keuze zorgt voor een tijdloze uitstraling en vormt een mooi contrast met de zachte roze kleuren die elders in het interieur zijn doorgevoerd.


De zacht roze kleur die de klant graag wilde, is subtiel doorgetrokken naar de eethoek. Dit geeft de ruimte een warme en uitnodigende sfeer. Om een gevoel van balans te behouden, zijn de bank en stoelen gekozen in een natuurlijke kleur, waardoor ze naadloos in het geheel passen.

In de woonkamer werd gekozen voor een frisse groene tint op de muren. Groene accenten zijn ook elders in het interieur terug te vinden, waardoor er een gevoel van eenheid en samenhang ontstaat tussen de verschillende ruimtes.


Waar voorheen de keuken was gesitueerd, is nu een prachtige werkkamer gecreëerd. Hierin is een op maat gemaakte kast en bureau geplaatst, waardoor er een functionele en georganiseerde werkplek is ontstaan.

bottom of page